Syyllisemmän näköistä chihuahuaa ei löydy – pystyisitkö olemaan vihainen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten lukuisat Youtube-videot ovat opettaneet, koirat osaavat todella näyttää syyllisiltä jäätyään kiinni pahanteosta. Nyt verkossa on levinnyt video pienestä chihuahuasta, joka vaikuttaa tietävän, millä tavoin se vetoaa ihmisten tunteisiin.

Youtube-videolla venäläinen nainen toruu koiraansa, joka on videon kommenttien perusteella erehtynyt virtsaamaan keittiöön. Vahingontekoa syvästi katuvalta vaikuttava koira vastaa toruihin parhailla mahdollisilla Disney-silmillään. Tälle koiralle olisi todella vaikeaa pysyä vihaisena, eikä asiaa helpota videolla soiva surumielinen pianomusiikki.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat