Mies tappoi ankanpoikaset ruohonleikkurilla – tuomittiin vuosiksi vankilaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridalainen Jason Scott Falbo II -niminen mies sai töitä nurmikonleikkaajana. Ensimmäisenä päivänään töissä 24-vuotias mies näytti todellisen luonteensa ajamalla ruohonleikkurillaan yhdeksän ankanpoikasen yli.

Yhdysvalloissa moni oikeustuomio on paljon kovempi kuin mitä se muissa maissa olisi, mikä on tässä tapauksessa hyvä asia. Falbo sai eläinrääkkäyksestä tuomiota kolme vuotta, joista yhden vuoden hän tulee viettämään vankilassa kaltereiden takana. Eläinrääkkäystapaukseen yhdistettiin myös se, että mies oli pahoinpidellyt tyttöystäväänsä.

Tilanteen nähnyt Boyd Jentzsch kommentoi Metro-lehden mukaan, että ankanpoikaset eivät olleet edes miehen ajoradan varrella. Falbo oli kääntänyt tahallaan nurmikonleikkurin suoraan poikasia kohti nähdessään ne lammen vieressä. Poikasten emo oli ehtinyt kahden poikasensa kanssa turvaan ennen kuin Falbo oli ehtinyt niiden luo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat