Papparainen ensikerran lentokoneessa: ”Voi jessus!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Irlantilainen perheenisä ei ollut eläessään ollut lentokoneessa. Päivä lentomatkustamiselle koitti kuitenkin viimein miehen täytettyä 57 vuotta. Hän oli varannut perheineen etelänloman ja edessä häämötti ensimmäinen lentomatka.

Miehen varttuneet lapset olivat olleet lentokoneen kyydissä jo useaan otteeseen ja koneen nousut ja laskut olivat jo tuttuja. He halusivat muistaa isänsä ensimmäisen lennon, joten yksi perheenjäsenistä kuvasi tilanteesta kotivideon.

Perheenisää selvästi jännitti lentoon lähteminen, mutta ilmassa häntä alkoi jo naurattaa. Mies hämmästeli ikkunasta näkyviä maisemia kuin pikkulapsi. Lopulta hän liikuttui kyyneliin sekaisen tunnekuohun saattelemana. Ensikertalaiseksi perheenisä vaikutti olevan rauhallinen ja voisi luulla, että hän matkustaa lentämällä vielä useita kertoja uudelleen.