Autoilija pysäköi pyörätielle – sitten voimakas mies sai siitä tarpeekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikennesäännöt ja niiden noudattaminen ovat todella tärkeitä asioita. Moni ihminen tulistuu todella nopeasti nähdessään, että joku liikenteessä oleva kuski ei toimi yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Niin kävi nytkin, kun mies näki esteen pyörätiellä.

YouTube-videolla mies on ajamassa pyöränsä kanssa omaa kaistaansa pitkin, kunnes hän huomaa, että pyörätielle ja juuri hänen kaistalleen on parkkeerattu auto. Mies voisi toki kiertää esteen pyörällään, mutta koska hän näyttää olevan todella kovassa fyysisessä kunnossa, hän päättää käyttää lihaksiaan hyödykseen ja toimia hieman eri tavalla.

Mies jättää pyöränsä maahan ja menee auton taakse seisomaan. Mies ottaa auton perästä kiinni, nostaa auton ilmaan ja siirtää sen muutamalla nostolla sivuun pyörätieltä. Auto nousee kevyehkösti maasta, mistä voisi päätellä, että maastaveto on kuulunut miehen kuntosaliohjelmaan jo pidemmän ajan. Siirrettyään auton mies nousee takaisin pyöränsä selkään ja jatkaa matkaansa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.