Mies leikkasi partansa – oma isäkään ei tunnistanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parta voi vaikuttaa todella paljon siihen, millainen miehen ulkonäkö on. Monet lapset eivät ole enää tunnistaa omaa isäänsä sen jälkeen kun he ovat leikanneet parran pois, ja miehistä itsestäänkin voi tuntua hetken siltä kuin he olisivat joku muu.

Eräs perheenisä päätti yllättää perheensä ja leikata partansa pois. Videolla näkyvä Mook-niminen mies on ollut parrakas 14 vuotta. Parta on peittänyt suuren osan koko hänen kasvoistaan, mutta nyt Mook on päättänyt leikata sen pois ja yllättää koko perheensä. Häntä jännittää muun muassa tyttären ja oman vaimon suhtautuminen hänen ulkonäköönsä, sillä he eivät ole koskaan nähneet miestä ilman partaa.

Kun Mook esittäytyy ilman partaa ensimmäisen kerran, hänen vanhempansa eivät ole tunnistaa miestä pojakseen ollenkaan. Vaimo kertoi, että hänestä tuntui siltä kuin hän pettäisi omaa miestään, sillä Mook näytti niin erilaiselta. Lasten järkytys oli yllättävän pieni aikuisiin verrattuna, ja lapset tunnistivatkin isän heti äänestä ja hymystä.