Pieni baseball-fani hurmasi – ei ymmärtänyt miten hotdog toimii

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angeles Angels -joukkuetta kannustamaan tullut pieni baseball-fani kiinnitti yleisöstä kameramiesten huomion taistellessaan kisaeväidensä kanssa. Poika ei päässyt millään perille siitä, miten hotdogia kuuluisi syödä, mikä on yllättävän suloista.

Pelin väliajalla kameramiehet ottivat yleisöstä lähikuvaan kaksi pientä poikaa, joista toinen söi isännän elkein isoa hotdogia. Selostajat kommentoivat poikaa, joka nauttii herkustaan, kunnes huomaavat, että syöminen ei sujukaan. Poika ei ole saada palaa suuhunsa nakista ja sämpylästä yhtä aikaa, mikä huvittaa selostajia.

Lopulta nakki tippuu sämpylän välistä tuolille, jolloin poika ymmärtää ratkaista tilanteen luovalla tavalla. Hän ottaa nakin toiseen käteen, sämpylän toiseen, ja antaa äidin siivota jo aiheutuneet sotkut.