Poika asensi piilokameran pähkinävoipurkkiin – huvittava lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräällä lemmikkikoiralla oli koittanut onnenpäivä, sillä sen omistaja oli antanut sille pähkinävoipurkin. Vastustamattoman herkun huumassa koira ei epäillyt purkissa olevan mitään erikoista.

Lemmikinomistaja seurasi koiran puuhia vierestä huvittuneena, sillä hän tiesi että temmellyksestä tallentuisi videolle hauskaa kuvamateriaalia. Nuori poika oli nimittäin asentanut purkin sisään pienen piilokameran.

Kamera kuvasi videolle koiran epätoivoisen yrityksen saada purkin sisältä voita. Hännänheiluttaja työnsi karvaisen kuononsa pitkälle purkin sisälle ja lipoi kielellään ympäriinsä. Koira huomasi, että tehtävä ei ollut helppo ja se kuljetti purkin pian omaan petiinsä.

Kun omistaja yritti ottaa purkkia pois, alkoi koira murista. Pähkinävoipurkki oli koiralle kuin aarre. Koira ei selvästikään tiennyt olevansa mahdottoman tehtävän edessä, sillä sen kieli ei ulottuisi purkin pohjalle. Siitä huolimatta karvakuono todennäköisesti suojeli purkkiaan viimeiseen asti.