Heidi Klum ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaisella Heidi Klumilla on takanaan pitkä ura muodin parissa, ja hän lukeutuukin maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Tähti on ollut viime aikoina otsikoissa pokattuaan 12 vuotta itseään nuoremman taidekauppiaan, Vito Schabelin. Parhaillaan pari on lemmenlomalla.

Eilen Heidi ja Vito ikuistettiin Italian Sardiniassa, jossa he viettävät romanttista lomaansa yhdessä. Rannallakin parin rakkaus leiskui, sillä Vito ei kyennyt pitämään näppejään erossa bikineissä uimaan pulahtaneesta supermallista.

Heidi Klum nousi taannoin uutisiin, kun hänen juontamansa Huippumalli haussa -sarjan saksalaisversion kauden finaalijakson kuvaukset jouduttiin yllättäen keskeyttämään. Tuntematon soittaja uhkasi räjäyttää pommin kuvauspaikkana toimineella SAP-areenalla. Viranomaiset tutkivat areenan läpikotaisesti, mutta merkkejä pommista ei löydetty.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash