Kate Uptonin asu olikin läpikuultava

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Kate Upton on noussut otsikoihin viime kuukausien aikana hieman aikaisempaa harvemmin. Nyt Sports Illustrated -lehden uimapukunumerostakin tunnettu tähti on kuitenkin herättänyt jälleen huomiota sosiaalisessa mediassa jakamansa kuvan vuoksi.

Kuva, jonka Kate Upton (@kateupton) julkaisi

Kate Upton tunnetaan julkisuudessa parhaiten rintojensa ansiosta, mutta nyt tähti on innostunut vilauttelemaan takapuoltaan. Tuoreessa Instagram-otoksessa 23-vuotias tähti poseeraa selin kameraan, päällään läpikuultava mekko. Uptonilla ei näytä olevan otoksessa lainkaan alushousuja.

Mallintöiden ohella Kate Upton on innostunut viime vuosien aikana myös näyttelemisestä. Tähti tullaan näkemään ensi vuonna The Layover -komediaelokuvassa. Uptonin ohella elokuvassa esiintyy toinen muodoistaan tunnettu tähti, True Detective -sarjasta tuttu näyttelijä Alexandra Daddario.