Koiranpentu pinteessä: Pelko iski rappusissa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdeksänviikkoinen walesinpaimenkoira Peanut Butter ei ole vielä kertaakaan eläessään onnistunut laskeutumaan kotinsa rappusia alas. Omistajan kannustamisesta huolimatta pentu ei ole päässyt ylitse peloistaan ja ennakkoluuloistaan.

Koiranomistaja on kuvannut söötin videon Peanut Butterista, joka selvästi keräsi rohkeutta rappusten yläpäässä. Kun mies kutsui koiraansa, alkoi se epäröiden laskeutua rappusia alas. Kömpelö liikkuminen alkoi lopulta pelottaa pentua ja se jäi rappusten puoleen väliin jumiin.

Peanut Butter alkoi vinkua saadakseen apua omistajaltaan. Kun omistaja ei ryhtynyt auttamaan sitä, alkoi se lopulta vaatia apua haukkumalla. Pieni koiranpentu ei selvästikään ollut vielä valmis kohtaamaan rappusiin liittyvää haastetta. Ehkä jonain päivänä, se vielä selviää rappuset alas asti.