Mies heitteli pulloja yleisömereen – iskettiin kerralla tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aamun pikkutunneilla pubien ja yökerhojen edustat täyttyvät monista humalaisista sankareista. Alkoholin vaikutuksen alaisena jotkut ihmiset näyttävät saavan aina sellaisia päähänpistoja, joissa jollekin toiselle tulee luultavasti käymään todella huonosti.

YouTubessa on julkaistu video, jossa eräs mies näytti pitävän mainiona ideana sitä, että alkoi heittelemään pulloja melko kovalla voimalla väkijoukon sekaan. Lasipullon osuessa päähän se voi aiheuttaa uhrille erittäin vakavia vammoja, mutta humalainen mies taisi kuvitella, että ei jäisi teostaan kiinni. Toisin kävi.

Videolla näkyy, miten mies heittää yhden pullon väkijoukon sekaan. Hän ottaa uudestaan vauhtia ja heittää vielä toisen pullon, minkä hänen epäonnekseen yksi mies sattuu näkemään. Mies tulee heti heittäjää kohti ja lyö hänet maahan ennen kuin hän ehtii reagoida lähestymiseen millään tapaa.