Perheenäiti ei löytänyt koiraansa – kunnes kurkkasi pinnasänkyyn

Viihdeuutiset · Annika Kela

Löytöeläinkodista adoptoitu Raven-koira oli huolestuttanut yhdysvaltalaisäidin. Kristin Leigh Rhynehart nimittäin huomasi, että koira oli livahtanut teillle tietämättömille sillä välin, kun hän oli nukuttanut pienen tyttärensä päiväunille.

Daily Mail -lehden mukaan Kristin oli oli käynyt kaikki asuntonsa huoneet läpi ja sen jälkeen hän oli lähtenyt etsimään koiraa pihalta. Koiranomistaja tunsi olonsa avuttomaksi, sillä hän ei voinut lähteä etsimään koiraa kauempaa tyttärensä nukkuessa.

Kun Kristin meni lopulta takaisin lastenhuoneeseen, odotti siellä ihastuttava yllätys. Raven oli sukeltanut peiton alle nukkumaan perheen pienen tyttären viereen. Koira ja pienokainen nukkuivat kiltisti selkä selkää vasten. Näky sai perheenäidin huokaisemaan sekä helpotuksesta että ihastuksesta.