Porsche 918 Spyder kaipasi puhdistusta – aiheutti liikenneruuhkan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni on saattanut joskus nähdä todella kalliin auton aivan väärin parkkeerattuna tai ajettuna suoraan jonkin ravintolan tai putiikin oven eteen. Kalliin auton ostaneilla henkilöillä näyttää olevan varaa myös parkkisakkoihin, mikä saattaa olla osasyy väärin pysäköimiseen.

Eräs Porschen omistaja veti röyhkeydessään pohjat alkaessaan pesettämään autoaan keskellä Lontoon vilkkainta katua. Noin 760.000 euron arvoinen Porsche 918 Spyder oli juuri saapunut omistajalleen Lontooseen Saudi Arabiasta.

Auton omistaja oli päättänyt Mandarin Hotelin edustalla tarvitsevansa autopesua ja pientä kiillottamista välittömästi, mikä oli kuitenkin haitannut vilkasta liikennettä ja kiinnittänyt monen ohikulkijan huomion.

Auton vilkkaalla tiellä nähnyt Paul Wallace kommentoi Metro-lehdelle, että Porsche oli ollut noin tunnin ajan pysäköitynä Lontoon yhdelle vilkkaimmista kaduista. Kaksi miestä oli saapunut pesemään autoa Brompton Road -nimiselle tielle ja haitannut samalla vieressä ajavaa liikennettä.