Clint Eastwoodin tytär tyrmäävä näky bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood on viettänyt vanhemmalla iällään hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Sen sijaan tähden jälkikasvu, Scott Eastwood ja Francesca Eastwood ovat tehneet viime vuosina näyttävää esiinmarssia julkisuuden valokeilaan.

Scott Eastwood nähtiin taannoin poseeraamassa mainoksen kuvauksissa ilman paitaa, ja nyt on Francesca-tyttären vuoro näyttäytyä kuumissa otoksissa. Mallina ja näyttelijänä työskentelevä 21-vuotias nuori nainen on jakanut Instagramissa sarjan otoksia, joissa hän rentoutuu bikineissä uima-altaalla ja rannalla.

Francesca Eastwood on mukana NBC-kanavan Heroes Reborn -minisarjassa, jossa hän näyttelee Molly-nimistä hahmoa. Sarja alkaa Yhdysvalloissa 24. syyskuuta. Lisäksi Francesca on nähdään tänä vuonna Final Girl -elokuvassa.