Mies varasti koeajamansa auton – myyjä istui kyydissä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on pidätetty epäiltynä autovarkaudesta ja automyyjän vapaudenriistosta. Pittsburghista kotoisin oleva mies oli yrittänyt varastaa koeajamansa GMC Savanan Concordissa, Kaliforniassa.

Kuskin rikollisia aikeita ei estellyt se, että automyyjä istui hänen kyydissään. Daily Mail -lehden mies oli aluksi kysynyt myyjältä voisiko hän ajaa auton kotiinsa näyttääkseen sitä perheelleen. Myyjä antoi suostumuksensa ja miehet ajoivat Pittsburghiin.

Kun tuli aika palata takaisin liikkeeseen, mies ilmoitti automyyjälle, ettei hän aikonut palauttaa autoa. Kun myyjä oli vastustellut kuskia, oli hän alkanut käyttäytyä väkivaltaisesti.

Automyyjä teki hätäilmoituksen auton GPS-järjestelmän kautta. Tieto hätätilanteesta välittyi poliiseille ja he pääsivät miehen jäljille. Kuski huomasi olevansa pulassa, joten hän päätti paeta painamalla kaasun pohjaan. Mies ajoi useassa risteyksessä päin punaisia ja automyyjä pelkäsi henkensä puolesta. Lopulta matkanteko tyssäsi kolariin ja mies saatiin kiinni.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.