Nainen varasti uutisankkurin luottokorttitiedot – ei olisi kannattanut!

Viihdeuutiset · Annika Kela

My Fox 4 -kanavan uutisankkuri Steven Noviello oli saanut tietää luottokorttiinsa liittyneestä petoksesta. Miehen luottokortille oli alkanut ilmestyä epäilyttäviä velotuksia ja Steve arveli, että kortin tiedot oli varastettu.

Toimittajana työskentelevä Noviello päätti ottaa asiasta selvää, ennen kuin hän sulki korttinsa. Eräänä päivänä mies pääsi varkaan jäljille, sillä hän sai tietää, että hänen nimellä varustettua korttia oli käytetty Richardsonissa sijaitsevan Hilton Garden Inn -hotellin varaamiseen.

Steve sai näyttävän kostonsa, kun hän saapui paikalle kameroineen varkaan pidätyshetkellä. Noviello haastatteli varkaudesta epäiltyä naista ja kyseli häneltä, miten hän oli saanut miehen luottokortin tiedot. Daily Mail -lehden mukaan Steven kosto oli oiva tapa muistuttaa katsojia, että luottokorttipetos ei kannata, sillä siitä voi tuomion lisäksi seurata uutisissa nähty julkinen nöyryytys.