Reippailuhalliin pääsee ilmaiseksi isolla kivellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kehä III:n varressa Juvankartanossa sijaitseva Huimala-reippailuhalli sulkee ovensa 12. elokuuta. Ennen sulkemista Huimalassa otetaan käyttöön kivikautinen valuutta. Halliin pääsee sisälle 3. – 11. elokuuta tuomalla mukanaan ison kiven.

Lasten reippailupuistona tunnettu Huimala muuttaa syksyn 2015 aikana uusiin tiloihin Helsingin Konalaan, kauppakeskus Ristikkoon. Samalla Huimalasta tulee reippailuhalli kaikenikäisille.

Uuteen Huimalaan rakennetaan jo tuttujen huvitusten lisäksi muun muassa täysimittainen minigolf-rata, katon rajassa kulkevia köysiratoja sekä kymmenen metrin korkuinen kiipeilyseinä. Uudessa Huimalassa on lisäksi Suomen korkein sisäliukumäki sekä maailman toinen katon rajassa lentävä liitorata. Huimalassa voi myös uskaltaessaan hypätä lähes 20 metristä betonilattialle turvallisesti vaijerin varassa.