Vanhus ajoi moottoritietä väärään suuntaan – poliisit pysäyttivät kolaroimalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

West Midlands Police -laitos sai hälytyksen autosta, joka ajoi moottoritietä iltapimeällä väärään suuntaan. Poliisit Craig Graves ja Steven Hudson vastaanottivat tehtävän ja lähtivät pysäyttämään kuskia. Kävi ilmi, että auton ratissa oli 77-vuotias dementiasta kärsivä vanhus.

YouTube-videolla nähdään, miten poliisit ovat pysähtyneet moottoritielle odottamaan väärään suuntaan ajavaa autoa. Kun auto lähestyy, poliisit alkavat soittamaan autonsa torvea kuskille. Vastaantuleva auto ei hidasta vaan tulee kohti noin 110 kilometrin tuntivauhtia. Poliisit törmäävät auton kylkeen saadakseen sen pysähtymään.

Graves kertoi Metro-lehdelle, että lähestyttyään kuskina ollutta 77-vuotiasta miestä, hänellä ei ollut turvavöitä päällään. Nokkakolari jonkun muun autossa olisi voinut olla todella kohtalokas. Poliisiauton perässä tiellä oli ollut myös isä, jonka kyydissä oli ollut kolme lasta, joten tässä tilanteessa rohkeiden poliisien suorittama onnistunut pysäytys pelasti varmasti monen ihmisen hengen.