Justin Bieber yllätti Downin syndrooma -pojan perheen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiojuontaja ja tuottaja Ryan Seacrest on mukana tekemässä uutta sarjaa, jossa vaikeuksissa olevat perheet saavat apua. Knock Knock: Live -ohjelmassa nähdään joka jaksossa miten eri julkisuuden henkilö yllättää perheen vierailullaan ja avustuksella.

Ohjelman toisessa jaksossa Justin Bieber kävi yllättämässä Nakia-nimisen miehen perheineen ja erityisesti heidän poikansa Noahin, jolla on Downin syndrooma. Noah tunnisti Bieberin heti ja kävi halaamassa poptähteä. Bieber oli kuullut, että Noah on kova poika räppäämään, minkä vuoksi hän pyysi pojalta ja Nakialta pientä esitystä.

Nakian ja Noahin räpättyä Bieber paljastaa, että hänellä on perheelle vielä yksi yllätys. Bieber oli kuullut, että perhe on taloudellisissa vaikeuksissa ja halusi auttaa tekemällä todella avokätisen lahjoituksen heille. Isän avattua kirjekuoren ja huomattua 50.000 dollarin shekin sen sisällä hän purskahtaa onnenkyyneliin.