Kardashianin perheessä historiallinen välienselvittely

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kris Jenner on nähty ensimmäistä kertaa Caitlyn Jennerin luona sitten sukupuolenvaihdoksen. Naiset olivat päättäneet ottaa asiakseen selvittää välinsä yhteisen perheensä edun vuoksi.

Metro-lehden mukaan Kris ei ole halunnut tavata Caitlynia aiemmin, sillä heidän suhteensa on ollut ongelmallinen siitä lähtien, kun he erosivat. Lähipiirin mukaan Kris on potenut syyllisyyttä siitä, ettei hän tiennyt kuinka onneton Bruce oli eläessään miehenä.

Välienselvittely näytti menneen hyvin, sillä Kris Jenner poistui Caitlynin asunnosta hymyillen. Vaikuttaisi siltä, että Kris on pohjimmiltaan onnellinen, että Bruce on tyytyväinen elämäänsä Caitlyninä. Kardashianin ja Jennerin perheen hyvinvoinnin kannalta oli tärkeää, että naiset viimein kohtasivat toisensa ja sopivat riitansa ja ongelmansa.