Mies nukahti autoon – kaverit keksivät heti käytännön pilan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa isoissa kaveriporukoissa on aina joku, joka pitää erilaisten jekkujen keksimisestä. Tällaisten kavereiden ollessa lähettyvillä ei kannata välttämättä olla liian humalassa tai esimerkiksi nukahtaa. Eräs mies sai tästä muistutuksen ajomatkan aikana.

Joshua Farquharson on julkaissut YouTube-kanavallaan videon Micah-nimisestä ystävästään, joka on nukahtanut pitkän ajomatkan aikana autoon. Miehillä oli ollut tylsää, liikaa vapaa-aikaa ja aivan liikaa Twizzlers-makeisia. Miehet päättivät yhdistää hauskanpidon, makeiset ja nukkuvan ystävänsä.

Micah oli nukahtanut kätevästi niin, että hänen suunsa oli jäänyt auki. Miehet kikattelevat innoissaan kuin pienet lapset ja asettelevat Micahin suuhun yhden makeisen kerrallaan, kunnes suu oli täynnä punaisia Twizzlers-pötköjä. Miehen herättyä hän näytti selkeästi ilahtuvan suussa valmiiksi olevasta makeasta yllätyksestä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.