Nainen meni kohdunpoistoon – heräsi ilman hampaita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kirurgisiin toimenpiteisiin mentäessä potilaat ovat yleensä tietoisia millaisia riskejä leikkauksiin liittyy. Eräs nainen joutui kuitenkin järkyttymään, kun hän oli kohdunpoisto-operaation jälkeen herättyään huomannut, että suurin osa etuhampaista puuttuu.

47-vuotias Clare Jones oli mennyt rutiininomaiselta toimenpiteeltä vaikuttavaan leikkaukseen, jossa häneltä poistettaisiin kohtu. Kun hän oli herännyt operaation jälkeen hän oli tuntenut, että hänen suustaan puuttuu hampaita. Lääkärit olivat jostain syystä irrottaneet naiselta nukutuksen aikana useita etuhampaita, mutta kukaan ei tiedä miksi.

Nainen leikattiin Englannin Staffordshiressa Royal Stoke University Hospital -sairaalassa. Jones kertoo Metro-lehden mukaan, että ei olisi niin tuohtunut asiasta jos hampaiden poistolle löytyisi jokin looginen selitys ja ne korvattaisiin esimerkiksi hammasimplanteilla. Kukaan sairaalasta ei kuitenkaan kerro tai tiedä hampaiden poistamisesta mitään ja sairaalasta on vain kommentoitu, että Jonesin valitus on otettu huomioon ja asiaa tutkitaan.