Puhallettava kylpyamme mullistaa kylpemisen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylpyammeessa makoileminen on oiva tapa rentoutua raskaan päivän jälkeen. Valitettavasti ammeilla varustetut asunnot alkavat olla harvassa, ja sellaisen asennuttaminen valmiiseen kotiin on usein hankalaa ja kallista.

Bathe Anywhere on ilmalla täytettävä kylpyamme, jonka luvataan mahdollistavan rentouttavat kylpyhetket lähes missä vain. Amme on varustettu mukinpidikkeellä ja puhallettavalla kannettavan tietokoneen jalustalla, joten kiireellisimmät voivat vaikkapa harrastaa multitaskingia kylpemisen aikana.

Puhallettavan ammeen mukana tulee liuta lisävarusteita, kuten sähköllä toimiva pumppu ja tyhjennykseen tarkoitettu letku. Aivan halpa keksintö ei tosin ole kyseessä, sillä Amazon-verkkokaupassa ammeesta saa pulittaa lähes 200 dollaria.