Joanna Krupa alastomana miekkavalaiden puolesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa on eläinten oikeuksien puolestapuhuja. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joista uusimmassa malli oli täysin alastomana pelkän vartalomaalauksen peitossa.

PETA
PETA

36-vuotias Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Krupa auttoi PETA-järjestöä tällä kertaa poseeraamalla kuvissa, joissa kampanjoidaan miekkavalaiden vapauden puolesta. Kuvissa Krupan iho on maalattu vartalomaaleilla miekkavalaan värein, ja alaston nainen esittää vankeudessa olevaa miekkavalasta.

Tämä on Krupan neljäs PETA:n kanssa tehty kampanja eläinten oikeuksien puolesta, ja tällä kertaa malli ja järjestö nousevat yhdessä vesieläinpuistoja vastaan. PETA:n julkaisemalla YouTube-videolla Krupa kertoo vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehottaa kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan.