Huippumalli-Heidi kuherteli rannalla – yläosa sai väistyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaisella Heidi Klumilla on takanaan pitkä ura muodin parissa, ja hän lukeutuukin maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Tähti on ollut viime aikoina otsikoissa pokattuaan 12 vuotta itseään nuoremman taidekauppiaan, Vito Schabelin. Parhaillaan pari on lemmenlomalla.

Tällä viikolla Heidi ja Vito on ikuistettu Italian Sardiniassa, jossa he viettävät romanttista lomaansa yhdessä. Eilen paparazzi onnistui ikuistamaan miten julkkisparin lempi leiskui rannalla, jossa Heidi otti samalla hieman aurinkoa yläosattomissa.

Heidi Klum nousi taannoin uutisiin, kun hänen juontamansa Huippumalli haussa -sarjan saksalaisversion kauden finaalijakson kuvaukset jouduttiin yllättäen keskeyttämään. Tuntematon soittaja uhkasi räjäyttää pommin kuvauspaikkana toimineella SAP-areenalla. Viranomaiset tutkivat areenan läpikotaisesti, mutta merkkejä pommista ei löydetty.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash