Huippumalli rikkoi lakia – plastiikkakirurgin vastaanotolle burkassa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gisele Bundchen on yllättäen nähty Pariisissa burkaan pukeutuneena. Kaunottaren liikkeitä seuranneet paparazzit huomasivat, että hän yritti kaikin keinoin vältellä kuvaajia piiloutumalla burkan alle.

Syy piilottelulle paljastui pian, sillä huippumalli matkalla yksityiselle klinikalle. Daily Mail -lehden mukaan Bündchen oli varannut ajan plastiikkakirurgille. Ranskalaislehdistö on tuominnut Giselen tempun, sillä burkan pitäminen on Ranskassa kiellettyä. Heidän mielestään Gisele toimi epäkunnoittavasti ja ajattelemattomasti pukeutuessaan lailla kiellettyyn asuun.

On todennäköistä, että burkaa pitämällä Gisele herätti enemmän huomiota, kuin hänen oli tarkoitus. Kaunottaren seurana leikkauksessa oli hänen siskonsa. Lähipiirin mukaan kauneusleikkaus oli Giselen 35-vuotislahja hänelle itselleen. Huippumalli on pitkään halunnut korjauttaa silmäluomensa ja rintansa ja nyt hän viimein toteutti aikomuksensa.