Will Smithin Jada-vaimo surffasi bikineissä – huipputimmi vartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi. Myös äiti Jada on kuitenkin edelleen ajoittain otsikoissa.

Tällä viikolla Jada Pinkett Smith ikuistettiin Havaijila, jossa hän on lomailemassa yhdessä Willow-tyttärensä kanssa. Nyt äiti oli suunnannut kuitenkin yksin kokeilemaan surffausta, ja kuvien perusteella hänen vartalonsa on nykyisin todella timmissä kunnossa.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash