Mies roikkui junan keulassa täydessä vauhdissa – sitten alkoi palelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs mies yritti matkustaa junalla ilmaiseksi. Konduktöörin pakoilemisen sijaan hän oli ovelana miehenä tarrannutkin junan kylkeen kiinni, kun juna oli ollut lähdössä. Hän ei ollut kuitenkaan täysin osannut varautua siihen, miten kylmä junan ulkopuolella tulisi olemaan.

YouTube-videolla nähdään mies, joka on kuvannut puhelimellaan junamatkansa. Hän roikkuu junan kyydissä, mutta joutuu muuttamaan matkustustyyliä kesken kaiken, kun kylmyys yllättää miehen. Hän kiipeää junan keulaan junan edetessä raiteilla 120 kilometrin tuntivauhtia, ja anelee junaa pysähtymään.

Kuski huutaa miehelle ja kysyy häneltä, että onko hän idiootti, kun luulee pystyvänsä matkustamaan junalla roikkumalla sen ulkopuolella. Mies vastaa, että ei ole tyhmä, mutta oli vain varautunut huonosti, millä taisi tarkoittaa pihalla olevan pakkasen purevuutta kovissa vauhdeissa. Lempeät kuskit pysäyttivät junan ja ottivat miehen hänen onnekseen junan kyytiin.