Fillaritähden huimat temput – älä kokeile näitä kotona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Polkupyärätrial on laji, jossa kilpailijat pyrkivät suoriutumaan haastavista esteradoista koskettamatta maahan jaloillaan tai pyörän rungolla. Youtubessa on jaettu näyttävä video, jolla 20-vuotias Fabio Wibmer esittelee taitojaan lajin parissa.

Fabio aloittaa haasteen ajamalla puisen aidan päällä, mutta tämä on vasta alkua. Jossain vaiheessa mies nousee seisomaan pyöränsä sarvien päälle vaihtaakseen toiseen ajokkiin kirjaimellisesti lennosta, hyppäämällä sen päälle.

Haaste jatkuu Fabion siirtyessä ajamaan mäkiseen maastoon, ja urheilija suoriutuu hiukeasta urakasta koskettamalla kertaakaan maahan. Video on kuvattu miehen kypärään kiinnitettyjen GoPro-kameroiden avulla, joten vauhti ja vaaran tuntu välittyvät todella katsojille.