Jättiläiskoira Hulk sai pentuja – arvo lähes 500.000 dollaria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailman suurin pitbull Hulk on hiljattain saanut pentuja. Koiranomistajat ovat arvioineet, että Hulkin pentueen arvo liikkuu noin 500.000 dollarissa. Syy pentujen arvokkaaseen hintaan on niiden isässä, joka on kooltaan jättimäinen.

Stara uutisoi aiemmin Hulkin ihastuttavasta tarinasta. Pitbullin omistajat ovat vahtikoirien kouluttajia ja myös Hulk on koulutettu vartiointitehtäviin. Omistajat huomasivat pitbullin olevan tavanomaista suurempi jo varhaisessa vaiheessa. Hulkin lempeä, mutta tottelevainen luonne on tehnyt siitä erinomaisen vahtikoiran. Suuri koko on Hulkin tehtävissä suuri etu.

Ei ole siis ihme, että Hulkista on tarjottu aikoinaan jopa 500.000 dollaria. Omistajat eivät ole suostuneet myymään koiraansa, mutta sen sijaan he ovat päättäneet teettää Hulkilla pentuja.

Metro-lehden mukaan Hulkille siunaantui äskettäin kahdeksan tervettä pentua. Omistajien mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut koiran ensimmäinen pentue, sillä muutama kuukausi sitten Hulkistä tuli ensimmäistä kertaa isä.

Pennuista tullaan todennäköisesti pyytämään jopa 60.000 dollaria kappaleelta, sillä Hulkin tavoin pennuista koulutetaan tottelevaisia ja kuuliaisia vahtikoiria. On sanomattakin selvää, että suurikokoisesta pitbullista on tullut perheen kultakaivos.