Kissalla hellyttävä kuvio kasvoissa – kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlannissa asustelevan perheen lemmikistä on tullut naapurustonsa julkkis. Kahdeksanvuotias Ozzy erottuu muista kissoista persoonallisen ulkonäkönsä ansiosta. Erikoisen lemmikin ulkonäöstä tekee sen silmät.

Omistajien mukaan Ozzyn silmissä on ollut karsastava katse siitä lähtien, kun sille sattui pentuna onnettomuus. Utelias kissanpentu oli nimittäin pudonnut avoinna olevasta ikkunasta kadulle. Kissa selvisi hurjasta koettelemuksesta onneksi hengissä.

Daily Mail -lehden mukaan persoonallinen ulkonäkö tekee lemmikistä entistäkin rakastettavamman. Perheenisän Ian McDougallin mukaan kissa on kuin muutkin viirusilmät lukuun ottamatta pieniä näköhäiriöitä, kuten tunnelinäköä.

Ian kertoi, että Ozzyn persoonalliset silmät ovat pelastaneet sen monesta pinteestä. Eräänkin kerran kissa oli päätynyt löytöeläinkotiin, kun se oli löydetty vaeltelemasta kadulla. McDougallin perhe tunnisti Ozzyn heti nähtyään löytöeläikodin tekemän ilmoituksen. Nyt kissa on onneksi viihtynyt kotona ja seikkailut ovat jääneet vähemmälle.