Koiranomistaja palasi kotiin – keittiössä odotti mielenosoitus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kultaisennoutajan omistaja oli pannut merkille, että hänen koirallaan oli tapana osoittaa mieltään jähmettymällä paikoilleen. Koiran hiljainen protesti oli tehokas keino vaikuttaa omistajaan, sillä lähes aina koira sai lopulta tahtonsa läpi.

Daily Mail -lehden mukaan Mia-koira protestoi aina, jos sitä ei viety päivittäiselle puistolenkille. Toinen protestoinnin aihe oli se, että omistaja oli jostain syytä ollut liian kauan pois kotoa.

Mian omistaja Regan on kuvannut koiransa mielenosoituksen videolle osoittaakseen kuinka vakavasti koira otti mielenilmauksensa. Regan oli tullut myöhään kotiin, joten Mia oli alkanut protestoida keittiössä. Koiran mielenosoitus päättyi heti, kun se sai omistajansa huomion. Mia sai tahtonsa läpi ja Regan ilmoitti vievänsä sen puistoon kävelylle.