Newyorkilaiset hieraisivat silmiään – uhanalaiset eläimet Empire State Buildingin kyljissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Afrikan traaginen salametsästys on nostanut uhanalaisten eläinten kohtalon jälleen koko maailman puheenaiheeksi. Nyt viestiä on voimistettu New Yorkissa erityisen näyttävällä ja historiallisella tavalla, kun uhanalaisten eläinten kuvia on nähty erikoisessa paikassa.

The Oceanic Preservation Societyn ja Obscura Digitalin yhteisessä tempauksessa uhanalaisten eläinten kuvia heijastettiin New Yorkin maamerkin, Empire State Buildingin, kylkeen. Valtavat eläinten kuvat näkyivät välittömästi jopa miljoonille ihmisille, sillä rakennus on yksi New Yorkin kuvatuimmista.

Empire State Building, Kuva: Splash
Empire State Building, Kuva: Splash
Empire State Building, Kuva: Splash
Empire State Building, Kuva: Splash
Empire State Building, Kuva: Splash
Empire State Building, Kuva: Splash