Huippumalli-Heidin uusi rakas todellinen puumamagneetti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen huippumalli Heidi Klum ja kuuluisan ohjaajan Julian Schnabelin poika Vito näyttävät todella rakastuneilta. Pari nähtiin hiljattain kuhertelemassa Italian Sardiniassa, jossa Klum ja Schnabel eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan.

42-vuotiaalle huippumallille 29-vuotias poikaystävä Schnabel on yllättävän nuori, mutta Schnabelin naismaku on aina ollut reilusti vanhempiin naisiin päin. New York Post -lehden mukaan mies on jo opiskeluajoistaan asti seurustellut aina yli kymmenen vuotta vanhempien naisten kanssa.

Schnabelin perhetuttu Nemo Librizzi kommentoi miehen olleen nuoresta pojasta asti vanhempien naisten suosiossa, koska hän on aina ollut hyvä keskustelemaan ja osannut käyttäytyä herrasmiesmäisesti. Tämä saattaa selittää sen, miksi Schnabelin entisten tyttöystävien joukkoon lukeutuu niin moni tunnettu kaunotar. Mies seurusteli 21-vuotiaana Elle Macphersonin kanssa, 23-vuotiaana hän tapaili Liv Tyleria ja ilmeisesti myös Demi Moore on taannoin ollut hänen tyttöystävänsä.

Heidi Klum ja Vito Schnabel ovat yhdessä kuitenkin jo toista vuotta, joten ilmeisesti heidän suhteensa toimii sillä pari näyttää edelleen todella rakastuneelta. Klum julkaisi juuri Instagram-tilillään myös hellyttävän syntymäpäivätoivotuksen miehelleen kuvan muodossa. Kuvatekstissä oli Schnabelille myös romanttinen viesti: ”I love you my V. Happy Birthday”.

I love you my V HAPPY BIRTHDAY Y

Kuva, jonka Heidi Klum (@heidiklum) julkaisi