92-vuotias todettiin kuolleeksi – heräsi ruumishuoneella

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Saksalainen 53-vuotias lääkäri on syytettynä vanhuksen hoitamisen laiminlyönnistä ja heitteillejätöstä, kun lääkäri oli todennut 92-vuotiaan naisen kuolleeksi liian hatarin perustein. Nainen ei ollut kuollut, ja oli ollut kauhuissaan herätessään ruumishuoneelta.

92-vuotias nainen oli sairastunut vanhainkodissa, josta nainen oli tuotu sairaalaan. Nainen oli todettu kuolleeksi ja viety ruumishuoneelle, jossa illalla haustaustoimiston työntekijä oli kuullut naisen huutavan. Nainen oli herännyt yhdestä ruumishuoneen kylmiöistä ja huutanut, jolloin hänet oli löydetty ja pelastettu.

Vanhus oli Metro-lehden mukaan kuitenkin menehtynyt pari päivää löytymisen jälkeen. Hän oli sairastunut sydäntautiin, joka ei lääkäreiden mukaan kuitenkaan liittynyt suoraan siihen, että vanhus joutui viettämään monta tuntia ruumishuoneen kylmiössä.