Lewis Hamilton letitti hiuksensa – fanit tyrmäsivät välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähti Lewis Hamilton on julkaissut Instagramissa kuvan uudesta hiustyylistään. Mies oli ottanut kuvan päänsä yläpuolelta, jotta fanit näkisivät mistä oli kyse. Miehen hiukset oli letitetty päätä myöten.

Lewisille osoitettujen kommenttien perusteella kuva on saanut tylyn vastaanoton. Monet faneista ovat pyytäneet miestä luopumaan leteistään ennen kuin hän menettää kaikki faninsa. Ainakin toistaiseksi mies on viihtynyt uudessa tyylissään.

Daily Mail -lehden mukaan mies oli letittänyt hiuksensa Barbadoksella vietetyn loman kunniaksi. Monet faneista epäilevät, että poptähti Rihanna oli kannustanut Lewisia kokeilemaan erikoista hiustyyliä. The Sun -lehden mukaan Rihanna ja Lewis ovat tapailleet salaa heinäkuusta lähtien. Loma Barbadoksella todennäköisesti tarkoitti yhteistä aikaa popparin kanssa.

Barbados, we ready!! #Islandlife #Carnival2015

Kuva, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi