Matkustaja kuvasi lentokoneen hätälaskun kännykällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

HDNEWS24 on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jonka Ethan Williams -niminen matkustaja kuvasti Cathay Pacific -lentoyhtiön 884-lennolla. Cathay Pacific oli lentämässä matkustajia Hong Kongista kohti Los Angelesia, kun koneessa huomattiin vika ja se joutui tekemään hätälaskun.

Ethan Williams on kuvannut puhelimellaan tapahtumien kulun. Williams on selvästy jännittyneessä tilassa kertoessaan, että jotain on varmasti vialla, koska lentoemännät juoksentelevat käytävillä ja näyttävät huolestuneilta. Hetken kuluttua matkustajia pyydettiin ottamaan kengät pois ja pukemaan pelastusliivit ylleen.

Matkustajille kerrottiin, että kone joutuu tekemään hätälaskun, koska ohjaamo oli täyttynyt savusta, mutta selkeää syytä savuun ei tiedetty tai kerrottu. Matkustajien onneksi kone saatiin laskettua maihin mereen laskeutumisen sijaan eikä kukaan matkustajista loukkaantunut. Pelko matkustamossa on kuitenkin käsinkosketeltavissa, kun epätieto ja varatoimenpiteet saavat matkustajat huolestumaan.