Näin tosimies rakentaa talon perustuksia – koneet jäävät toiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme hiljattain viraalihitiksi nousseesta rakennusmiehestä, jonka omintakeinen työskentelytekniikka sai monet kummastelemaan. Mies asetteli maahan tiiliä sellaisella nopeudella ja tarkkuudella, että jalkakäytävä rakentui silmissä.

Nyt erikoinen työskentelytapa on löytynyt Thaimaasta. YouTube-videolla nähdään Thaimaassa kuvattu video, jossa työryhmä rakentaa ilmeisesti jonkin rakennuksen perustaa. Miehet kasaavat syvään kaivettuun kuoppaan painavalta näyttäviä paaluja todella erikoisella tekniikalla.

Videolla näkyy, miten mies asettelee harteidensa suojaksi jonkinlaisen hiekkasäkin. Sen jälkeen monen miehen voimin hiekkasäkin päälle nostetaan pitkä paalu, jota kannattelija alkaa tasapainottelemaan.

Mies kävelee horjuvin askelin kuopan reunalle ja heittää paalun kuoppaan niin voimakkaasti, että se uppoaa maahan ja jää pystyyn. Tällaisen työpäivän päätteksi taitaa olla hieronnalle tilausta.