Nainen huijasi sivulliset murtautumaan autoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset saavat yleensä apua tuntemattomilta ohikulkijoilta pyytäessään sitä. Varsinkin autoon liittyvissä asioissa miehen apu on usein tarpeen, ja moni mies auttaakin mielellään neitokaista pulassa.

Eräs nainen kuitenkin käytti avujaan miesten juksaamiseen ja sai heidät avukseen murtautumaan toisen autoon. Break on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nainen yrittää onkia rautalangan avulla lukitun auton sisältä avaimia.

Hän pyytää ohikulkevia miehiä avukseen ja saa heidät yrittämään avainten noukkimista raollaan olevan ikkunan kautta. Hetken kuluttua paikalle tulee kuitenkin vihainen mies, jonka autoksi kyseinen kulkuneuvo paljastuu.

Nainen juoksee nopeasti karkuun ja jättää pahaa aavistamattomat miehet pulaan auton omistajan käsiin. Omistajan silmiin näyttää siltä, että miehet olivat murtautumassa hänen autoonsa ja heillä on paljon seliteltävää edessään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.