Shokkiero! Gwen Stefani hakee avioeroa rokkarimiehestään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Gwen Stefani on hakenut avioeroa miehestään Gavin Rossdalesta. Pariskunta on ollut naimisissa lähes 13 vuotta ja heillä on kolme yhteistä lasta. Lähipiirin mukaan eroon ei ole liittynyt draamaa ja osapuolet ovat edelleen hyvissä väleissä.

Daily Mail -lehden mukaan Gwen ja Gavin ilmoittivat, että he eivät aio jatkaa avioliittoaan, mutta he jatkavat kumppanuuttaan lastensa vanhempina. Pariskunnalle on tärkeintä, että he voivat elää ystävinä perheensä hyvinvoinnin vuoksi.

TMZ-viihdesivuston mukaan pariskunta hakee lastensa yhteishuoltajuutta. Parin erosta on huhuttu kuukausia, sillä lähipiirin mukaan avioliiton osapuolet ovat jo pitkään eläneet erillään. Päätös avioerosta on tullut kuitenkin monelle yllätyksenä, sillä Gavinin ja Gwenin avioliittoa on pidetty yhtenä Hollywoodin kestävimmistä liitoista.