Pidätetty yritti hädissään syödä huumeensa – tältä näytti pidätyskuva

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisit olivat saaneet ilmoituksen myymälävarkaudesta Douglasissa, Georgiassa. Pian ilmoituksen jälkeen poliisit löysivät kadulta tuntomerkkejä vastanneen henkilön. 48-vuotias Linda Blank osoittautui yhteistyöhaluttomaksi ja poliisit päättivät viedä hänet asemalle.

Sen lisäksi, että Blank käyttäytyi sekavasti, epäiltiin hänen syyllistyneen varkauteen. Kun Blank tajusi, että hänet pidätetään, yritti hän hankkiutua hallussaan olevista huumeistaan eroon syömällä ne.

Poliisit ehtivät väliin ja he estivät Lindaa syömästä crack-huumetta, jotka viranomaiset takavarikoivat. Metro-lehden mukaan Blankia syytetään huumeiden hallussapidosta. Linda Blankista otettu pidätyskuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lindan kannalta oli varmasti hyvä, että poliisit ottivat hänet kadulta huostaansa.