Ei herkimmille: Mies kiinnitti laskuvarjon koukuilla ihoonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on totuttu näkemään toinen toistaan hurjempia videoita laskuvarjohyppy- ja skydiving-tilanteista, jollaisten toteuttaminen ei varmasti onnistuisi ihan keneltä tahansa. Nyt Youtubessa nähdään temppu, joka vie hurjapäiset hyppysuoritukset jo aivan uudelle tasolle.

Barcroft TV:n videolla tavataan sanfranciscolainen Josh Miramant, joka ei pelkää kipua. Videolla mies on hyppäämässä laskuvarjollaan alas noin 115 metrin korkuisen kallion päältä. Ei ehkä järin uskomaton suoritus itsessään, mutta tässä tapauksessa laskuvarjo on kiinnitetty hänen ihonsa läpi meneviin koukkuihin.

Thaimaan Ton Saissa tehty suoritus olisi voinut mennä pieleen monella tavalla, mutta Josh laskeutuu maahan kuin se olisi hänelle rutiinia. Videon sisällön vuoksi sen katsomista ei voida suositella heikkohermoisille.