Mies näki vaimonsa meikittömänä – haastoi oikeuteen petoksesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tyttöystävänsä nainut algerialaismies on haastanut uunituoreen vaimonsa oikeuteen petoksesta. Mies oli nähnyt vaimonsa ensimmäistä kertaa ilman meikkiä häiden jälkeisenä aamuna. Aviomies koki tulleensa petetyksi ja hän ilmoitti asiasta viranomaisille.

Emirates 247 -sivuston mukaan aviomies ei aluksi edes tunnistanut vieressään makaavaa naista vaimokseen. Miehen mukaan vaimo oli syyllistynyt röyhkeään petokseen meikkinsä avulla. Aviomies vaatii 20.000 dollaria korvauksia petoksesta ja henkisestä kärsimyksestä.

Mies kertoi, että kokemus aiheutti hänelle psykologisia ongelmia, joiden takia hän on harkinnut hakeutuvansa terapiaan. Metro-lehden mukaan pariskunta on edelleen naimisissa. Jää nähtäväksi, hakeeko mies avioeroa, jos hänen vaimoaan ei tuomita maksamaan hänen vaatimiaan korvauksia.