Mies syöttää palavia tennispalloja – upea näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tennis ei ehkä vaikuta kaikista hurjimmalta urheilulajilta nopeatempoisempien joukkupelien ja extreme-lajien rinnalla. Youtuben The Backyard Scientist kuitenkin näyttää, kuinka tennikseen saa hieman enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Tuoreella videollaan mies valelee tennispalloja bensalla ja syöttää niitä tuleen sytytettyinä. Takapihojen tiedemies kastelee käyttämänsä nahkahanskat turvatoimena, jotta koko mies ei syttyisi tuleen tennissession aikana.

Näyttävän hidastetun kuvan voimin esitellyn tempun inspiraationa toimivat Super Mario -pelien tulipallot. Arvatenkin tätä tempausta ei kannata yrittää toistaa itse kotioloissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat