Pierce Brosnan otettiin kiinni – yritti viedä puukon lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Pierce Brosnan on jäänyt turvatarkastajien haaviin Burlingtonin lentokentällä, Vermontissa. Mies vietiin kuulusteltavaksi, sillä hänen käsimatkatavaroistaan oli löytynyt 26-senttinen metsästyspuukko. Mies oli yrittänyt viedä puukon lentokoneen matkustamoon.

Daily Mail -lehden mukaan Brosnanille kerrottiin, että teräaseiden vieminen koneen matkustamoon oli ehdottomasti kielletty, sillä se oli vakava turvallisuusriski. Brosnan myönsi, että hän tiesi metsästyspuukon kuuluvan ruumaan, mutta hän oli ajattelemattomuuttaan laittanut sen käsimatkalaukkuunsa.

Turvatarkastajat lopulta uskoivat näyttelijän selityksen ja päästivät hänet lennolle. Metsästyspuukko sen sijaan toimitettiin kuljetettavaksi ruumassa. Toivottavasti seuraavalla kerralla Brosnan muistaa pakata aseensa turvallisuusmääräysten mukaisesti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat