Valtava aukko ilmestyi yllättäen maahan New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime vuosina kertoneet useista tapauksista, joissa maahan on ilmestynyt yllättäen valtavia kuoppia. Siperiassa tällaiset kuopat ovat aiheuttaneet kovasti ihmetystä, mutta varsinaisia vaaratilaiteita ne ovat aiheuttaneet asutuilla alueilla. Tällä kertaa New Yorkissa.

Brooklynin alueella huomattiin yllättäen tiistaiaamuna, että Sunset Parin alueelle oli ilmestynyt yön aikana valtava kuoppa autoteiden risteykseen. Kuopan synnyttäjää ei ollut vielä varmuudella selvitetty, mutta paikalliset viranomaiset tutkivat asiaa. Alustavien tietojen perusteella syyllinen olisi katkennut vesiputki, mutta myös viereisen rakennustyömaan mahdollista osuutta tutkitaan.

Onneksi kuoppa ei ilmestynyt asuintalon alle tai välittömään läheisyyteen, sillä siinä tapauksessa se olisi voinut aiheuttaa sortumisvaaran. Kaasuputket säilyivät niin ikään kaikeksi onneksi ehjinä vaarallisesta tilanteesta.

Splash
Splash
Splash
Splash