110-vuotias paljasti pitkän iän salaisuuden: ”Olutta ja viskiä päivittäin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet väittävät, että pitkän elämän toi saavuttaa terveellisillä elämäntavoilla sekä päihteiden ja muiden paheiden välttelemisellä. Kiitettävään 110 vuoden ikään ehtinyt Agnes Fenton saattaisi kuitenkin olla toista mieltä.

New Jerseyn Englewoodissa asuva Agnes Fenton täytti lauantaina 110 vuotta. Uskovainen nainen kiittää pitkästä iästään Jumalaa. Kaikkivaltiaan lisäksi hän kuitenkin uskoo pitkän ikänsä olevan myös oluen ja viskin ansiota.

Agnes kertoi ABC News -sivustolle saaneensa noin 70 vuotta sitten lääkäriltä neuvon, jota hän noudattaa edelleen. Naiselta löydettiin tuolloin hyvänlaatuinen kasvain, ja lääkäri kehotti häntä juomaan päivittäin olutta pysyäkseen terveenä.

– Lääkärini sanoi: Agnes, sinun täytyy juoda kolme olutta päivittäin, nainen kuvailee.

Nainen totteli lääkärin nykyään jokseenkin epäammattimaiselta kuulostavaa neuvoa, ja varmuuden vuoksi hän nautti päivittän vielä lasillisen viskiä. Agnesin henkilökohtainen suosikki on Johnny Walker Blue Label -skottiviski. Viime vuosina vanhus ei ole tosin päässyt enää nauttimaan alkoholista hoitajien määräämän tarkan ruokavalion vuoksi.