Busta Rhymes pidätettiin – pahoinpiteli miehen kuntosalilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Busta Rhymes on pidätetty New Yorkissa epäiltynä pahoinpitelystä. Mies oli menettänyt hermonsa ollessaan Steel Gym -kuntosalilla ja hän oli alkanut käyttäytyä uhkaavasti. Henkilökunta oli soittanut poliisit paikalle, kun tilanne muuttui väkivaltaiseksi.

New York Daily News -lehden mukaan Busta Rhymes oli heittänyt kuntosalin työntekijää proteiinijuomapurkeilla. Työntekijä ei ollut loukkaantunut vakavasti, vaikka hän olikin saanut lentävistä tavaroista päähänsä.

Busta Rhymesin raivokohtauksella oli paljon silminnäkijöitä. Daily Mail -lehden mukaan kuntosalin työntekijä aikoo haastaa miehen oikeuteen pahoinpitelystään. Poliisit ovat vapauttaneet räppärin takuita vastaan.

Miehen asianajaja on ilmoittanut, että kuntasalilla tapahtunutta tilannetta on liioiteltu ja kuntosalin työntekijä on vain yksi niistä, joka yrittää hyötyä räppärin vauraudesta.