Epäonnisin palkkamurhaaja – uhrin kanssa hississä ase jumissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On olemassa varmasti monia asioita, jotka voivat palkkamurhaajan työpäivässä mennä pieleen. Eräällä venäläisellä palkkamurhaajalla kaikki mahdollinen menikin pieleen ja hän tuli vielä nolojen sattumusten jälkeen myös poliisin pidättämäksi.

Miespuolinen palkkamurhaaja oli seurannut uhriaan hissiin. Hänen tarkoituksenaan oli ollut ampua 25-vuotias nainen hississä ja poistua itse hissistä vähin äänin toisessa kerroksessa ulos. Suunnitelma muuttui kuitenkin nopeasti varasuunnitelmaan, kun miehen ase oli jumiutunut ja panos oli lähtenyt niin hitaasti aseesta, että se oli aiheuttanut pelkän naarmun naisen ihoon.

Kun ase ei toiminut, mies yritti kuristaa naista. Mies oli kuitenkin menettänyt tajuntansa kesken kaiken, joten kuristaminenkin oli jäänyt puolitiehen. Naapurit olivat kuulleet naisen huudot ja soittaneet poliisit, jotka ehtivät tulla paikalle ennen kuin mies oli ehtinyt pakoon. Metro-lehti kertoo poliisin uskovan, että miehen tyttöystävä oli lähettänyt hänet tappamaan naisen, jonka kanssa tyttöystävälllä oli ollut sanaharkkaa aiemmin.