Uskomaton stunttivideo! Helikopteri ajaa takaa urheiluautoa vain metrien päässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itävaltalainen laskuvarjohyppääjä Felix Baumgartner muistetaan parhaiten vuonna 2012 tekemästä stuntistaan, jossa hän suoritti kaikkien aikojen korkeimman vapaapudotuksen. Mies hyppäsi maahan startofääristä, 38.969 metrin korkeudesta.

Tuoreella stuntillaan Felix on vaihtanut laskuvarjon helikopteriin. Red Bullin uskomattomalla videolla mies jahtaa Bolkow BO105 -helikopterilla puolalaisen drift-kuski Jakub Przygonskin ajamaa Toyota GT 86 1000HP -urheiluautoa pitkin lentokenttää.

Tilanne on kuin suoraan elokuvista. Helikopteri lentää paikoitellen vain metrien päässä edellä kiitävästä autosta. Tätä videota voi hyvällä omallatunnolla kutsua yhdeksi näyttävimmistä stunttivideoista aikoihin.